Addar Beauty

Install Addar Beauty App Get 10% off your first purchase, IN-APP only Use Code: ONLINE10

DOUBLE ACTION REPAIRING FOUNDATION GREEN TEA

Foundation ini adalah teknologi dari Korea yg mampu merawat dan menyerikan wajah semasa solekkan. Ada 40 bahan dan utamanya ialah Green Tea,Vit C Dan E Serta Minyak Argan.

Dalam masa yg sama Foundation ini mampu merawat masalah kulit muka yg berjerawat dan parut kerana ada VIT C dan juga masalah Jeragat kerana ada VIT C yg mencerahkan.

Foundation ni amat penting kerana adanya SPF35 yg melindungi kulit dari sinaran UVA UVB punca masalah sunburn dan jeragat terjadi.

Mempunyai 2 Tona Warna yang sesuai dgn Kulit Asia :

  • Light
  • Medium.

Mendapat Kelulusan Sepenuhnya dari KKM Malaysia & MOH Brunei

  • KKM Malaysia :
    NOT190108556K
 – CODE LIGHT
    NOT190108558K
 – CODE MEDIUM

Foundation ini merupakan foundation water based yg menggunakan teknologi dari Korea.

BAHAN UTAMANYA adalah Ekstrak Green Tea, Vit C Dan E Serta Marula Oil serta ada 40 bahan yg lain.

Selain menyerikan kulit wajah semasa solekkan, dalam masa yg sama Foundation ini adalah Foundation berubat yg mampu memudarkan masalah kulit muka yg berjeragat dan mengecutkan jerawat.

Foundation ini amat penting kerana adanya SPF35 yg dapat melindungi kulit wajah dari sinaran UVA UVB punca masalah sunburn dan jeragat terjadi.

Product Benefits

Direction of Use

STEP 1

Pastikan persiapkan wajah terlebih dahulu. Pastikan Anda sudah mencuci muka dan keringkan muka anda.

STEP 2

Sapu dan ratakan foundation pada keseluruhan muka anda.

PEMAKAIAN FOUNDATION

SIANG
Membantu merawat & melindungi kulit wajah (SPF 35).
Pakai diseluruh wajah sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dijadikan sebagai bedak asas harian anda.

MALAM
Membantu merawat & melindungi kulit wajah.
Sapu nipis di kawasan bermasalah.
** Terutamanya bagi anda yang ada
masalah jeragat

Testimonials

Frequent Asked Questions

Kelebihan utama pada Foundation Green Tea ini adalah bahan ekstrak teh hijau yang mana ia adalah tinggi antioxidant dan dapat membaiki kulit yang rosak akibat pancaran matahari seperti jeragat, sunburn dan kulit kering, kusam. Oleh sebab itu, ia dapat digunakan pada waktu malam untuk memecahkan flek-flek hitam jeragat. Selain itu, ia mempunyai lebih 30 bahan lain yang khusus untuk rawatan kulit wajah yang bermasalah.

Foundation Green Tea ini sesuai di gunakan untuk semua jenis kulit kerana ia mempunyai kandungan Marula Oil yang mana berfungsi untuk melembabkan kulit serta sesuai untuk yang mempunyai kulit berminyak kerana bahan yang berasaskan air di dalam foundation ini membantu untuk seimbangkan tekstur supaya sesuai untuk mereka yang jenis kulit berminyak

Foundation Green Tea ini boleh digunakan walaupun tiada masalah kulit kerana ia mengandungi bahan- bahan yang selamat untuk kulit wajah yang sihat dan bagus untuk merawat kulit yang bermasalah.

Jika mempunyai sebarang masalah kulit yang sedang dipantau oleh Doktor, hendaklah mendapatkan konsultasi daripada Doktor terlebih dahulu.

Foundation Green Tea ini adalah berasaskan air (water-based) yang mana ia menyebabkan sapuan adalah licin seperti air, tidak melekit dan tidak bercapuk apabila berpeluh dan kekal tahan sehingga 12 jam pemakaian.

Foundation ini sesuai digunakan untuk semua peringkat umur seawal 12 tahun ke atas.

Ada 2 tona warna iaitu:-
Light– untuk yang berkulit cerah, kuning langsat dan yang sukakan kulit yang cerah
Medium– untuk yang berkulit sawo matang, gelap dan sukakan penampilan yang lebih natural

Cara membersihkan kulit wajah dari Foundation ini amat mudah. Cukup dengan menggunakan tisu basah sahaja dan ia akan dapat dibersihkan. Disebabkan kandungan yang paling tinggi di dalam foundation ini adalah air menyebabkan ia mudah untuk dicuci.

× How can I help you?